Bu Blogda Ara : Arayacağınız kelimeyi yazın ve enter'a basın.

20 Kasım 2016 Pazar

DUYURU : BİR KÜTÜPHANE DOLUSU BİLGİYİ AYAĞINIZA GETİRİYORUZ /// ÖZEL BÜRO DVD SETLERİ HİZMETİNİZE SUNULDU !!!!

Değerli Yurtseverler,
Geçmişten günümüze kadar bilgi devamlı önem taşıdı. Yaşantımıza baktığımız zaman bilgili insanların statü farkları oldukça değişik olabilirken bilgisiz insanlar ise çok düşük statülerde yer alıyor. Günümüzde bilgi sahibi olan insanların yaşantıları da kaliteli olmaktayken bir konu üzerinde bilgisiz olan insanlar daha çok alt sınıf olarak nitelendiriliyor.
Bilgi sahibi olan insanlar çalışmalarda bulunup icatlar yaparak insanlık için önemli katkılarda bulunurlar. İnsanların en büyük değerlerinden birisi olup teknoloji çağında yaşayanlar için bilgi vazgeçilmez olur. Bilgiyi paraya çeviren insanların yeri çok farklı oluyor, buna örnek olarak günümüzün devleri olan google, facebook, twitter, instagram bilgi aracılığı ve yaratıcılık sonucunda ortaya çıkmıştır. Bilgili insanların ufku daha geniş olarak hayal güçlerinin yanı sıra hedefleri de büyük olur.
Toplum içerisinde saygı görmek isteyenler bilgili bireyler olarak ön planda yer alıyor. Bilgisi ile statü kazanıyor. Elbette bu durum modern toplumlar için geçerli. NE KADAR ÇOK BİLGİ, O KADAR ÇOK SAYGINLIK demek. Tabi bilgiyi ahlak, erdem, sağlam karakter gibi yan kavramlarla desteklerseniz bu durum geçerlidir. Aksi takdirde kişiliksiz, erdem yoksunu bir profesör olmanız sizi toplum içinde değerli kılmaz.
Değerli Yurtseverler,
Biz de ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU olarak bilginin gerçek bir hazine olduğunun farkında olarak sizlere tam bir bilgi şöleni sunuyoruz. Mâlum, hayatını kazanmak için herkes yoğun bir mesai yapıyor. Bu kadar yoğun mesai içinde insanın kendine zaman ayırması da bir o kadar zordur. Zaman ayırabilse bile binlerce dezenformasyon saçan kaynağın içinden doğru bilgiyi bulup çıkartmakta kolay iş değil. Ama biz üyelerimizin bu durumunu göz önüne alarak hem kapsamlı hem ilginç hem de hazır bilgiyi ayağınıza kadar getiriyoruz.
Şu ana kadar mail grubumuzda 150,000’e yakın paylaşım yaptık. Bu paylaşımların en az % 80’i ÖZEL BÜRO paylaşımları olduğu düşünülürse, sizlere on binlerce video, yazı, makale, pdf, e-kitap, bilgi ve belge sunduğumuzu söyleyebiliriz. Kıdemli ve eski üyelerimiz bu paylaşımları arşivlemiş olabilir ancak yeni katılan üyelerimiz yada arşivleme imkanı bulamayanlar için bir çözüm yolu düşündük ve aşağıda belirttiğimiz DVD SETLERİ’ni meydana çıkardık.
Bu setler, ÖZEL BÜRO GRUBU Araştırma ekibimizin 5 yıllık çalışması sonucu ortaya çıkarılmıştır ve ne ülkemizde ne de dünyada bir benzeri yoktur.
Setlerin açıklamasında yeteri kadar detayını verdiğimiz için burada uzun uzadıya anlatmayacağız. Sizler hangi set ile ilgileniyorsanız o setin linkine tıklayıp detay öğrenebilirsiniz.
DVD Setlerini satın almak isterseniz, lütfen aşağıdaki hesabımıza alacağınız setin ücretini havale ettikten sonra ozel-buro@isnet.tr E-posta adresimize Ad Soyad, Cep Telefonu ve Açık Adresinizi gönderin. Ödeme kontrolünden sonra setler aynı gün içinde adresinize kargo ile gönderilecektir. (Kargo bedeli tarafımıza aittir)
<![if !supportLists]>1.  <![endif]>Setlerimizi PREMIUM SET olarak alırsanız tek set için 198 TL, GOLD SET olarak alırsanız tek set çeşidi için 396 TL'dir.
<![if !supportLists]>2.  <![endif]> Tüm PREMIUM SET'lerini alanlara FETÖ ÖRGÜTÜ DVD SETİ hediye olarak gönderilecektir.
<![if !supportLists]>3.  <![endif]>Tüm GOLD SET'lerini alanlara ise FETÖ ÖRGÜTÜ DVD SETİ ve YAZILIM ARŞİVİ DVD SETİ (Detaylı bilgi için buraya tıklayın) hediye olarak gönderilecektir.
<![if !supportLists]>4.  <![endif]>Tüm PREMIUM SET'lerini 792 TL'ye, GOLD SET'lerini ise 1,584 TL'ye alabilirsiniz.
<![if !supportLists]>5.  <![endif]>Özel Büro İstihbarat Grubu üyelerine TÜM SETLERDE % 10 indirim uygulanır !!!
Hesap Numaramız :
ZİRAAT BANKASI AKÇAKOCA DÜZCE ŞUBESİ HESAP NO : 0318-62940443-5001 /// İBAN NO :TR130001000318629404435001 (Erkut Ersoy adına)
Teşekkürler,
ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU
DUYURU : TÜRKİYE'DE HENÜZ BİR ÖRNEĞİ OLMAYAN AKADEMİK BİR PROJEYİ DİKKATİNİZE SUNUYORUZ /// TARİH DVD SETLERİ ///
Detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
DUYURU : TÜRKİYE'DE HENÜZ BİR ÖRNEĞİ OLMAYAN AKADEMİK BİR PROJEYİ DİKKATİNİZE SUNUYORUZ /// KOMPLO TEORİLERİ DVD SETLERİ ///
Detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
DUYURU : TÜRKİYE'DE HENÜZ BİR ÖRNEĞİ OLMAYAN AKADEMİK BİR PROJEYİ DİKKATİNİZE SUNUYORUZ /// FETÖ ÖRGÜTÜ DVD SETİ ///
Detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
DUYURU : TÜRKİYE'DE HENÜZ BİR ÖRNEĞİ OLMAYAN AKADEMİK BİR PROJEYİ DİKKATİNİZE SUNUYORUZ /// TERÖR & DERİN DEVLET DVD SETLERİ ///
Detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
DUYURU : TÜRKİYE'DE HENÜZ BİR ÖRNEĞİ OLMAYAN AKADEMİK BİR PROJEYİ DİKKATİNİZE SUNUYORUZ /// MK ULTRA DVD SETLERİ ///
Detaylı bilgi almak için lütfen buraya tıklayın.
[status publish]
[geotag on]
[publicize off|twitter|facebook]
[category duyuru]
[tags DUYURU, KÜTÜPHANE, BİLGİ, ÖZEL BÜRO, DVD SETLERİ, SATIŞ]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşkilatı Mahsusa

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU paylaşımlarının yapıldığı resmi blogdur. strateji, güvenlik, araştırma, istihbarat, komplo teorileri, mizah, teknoloji, mk ultra, nwo