Bu Blogda Ara : Arayacağınız kelimeyi yazın ve enter'a basın.

20 Kasım 2016 Pazar

DUYURU : ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU'NU TANIMAYANLAR İÇİN "BİZ KİMİZ, NE YAPIYORUZ ??"

 

Değerli Yurtseverler, Sayın Komutanlarım, Sayın Müsteşarım,

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasına, kurumlarına, Milletimizin bölünmez bütünlüğüne yönelik her türlü faaliyeti deşifre etmek ve kamuoyu ile paylaşmak amacı ile istihbarat uzmanları tarafından tesis edilmiştir. Ülkemize yönelik her türlü tehdit ve faaliyet hakkında, Ulusal & Global medya unsurları, açık kaynaklar ve saha elemanları üzerinden bilgi toplamayı ve kamuoyu ile paylaşmayı amaçlayan, ilgili konular hakkında web ve diğer ortamlarda araştırma yapan, KAMUOYU VE RESMİ GÜVENLİK KURUMLARI ile paylaşan bir gruptur.

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU, internet üzerinde bulunan Türkiye'nin en büyük istihbarat ve güvenlik grubudur. Bu grubun bir diğer örneğini ne Türkiye'de ne de Dünya'da bulamazsınız. Kendi alanında tektir. Elbette benzer alanlarda bir çok yurtsever mail grupları ve hacker grupları bulunuyor ancak bu kapsamda her yönü ile kapsayıcı şekilde çalışan başka bir örneğimiz olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

Dileyenler aşağıdaki linkten geçmiş ve şimdiki faaliyetlerimiz hakkında bilgi alabilirler.

DUYURU : ATATÜRK DEVRİMLERİNİN BEKÇİSİ /// ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU KİMDİR ?? FAALİYETLERİ NELERDİR ?? /// Lütfen buraya tıklayın.

ÖZEL BÜRO MAIL GRUPLARI'nda, Web sitelerinde ve Bloglarında Türkiye ve Dünya Gündemine ilişkin mevzuları Ergenekon, Balyoz, Poyrazköy, İnternet Andıcı gibi yerel davaları, Çeşitli lokal ve uluslararası siyasi meseleleri, MİT, MOSSAD, SHIN BETH, CIA, NSA, FBI, BND, DGSE, MSS, MI 5, MI 6, FSB, Muhaberat, SAVAMA, SAVAK gibi gizli servislerin bilgi ve haberlerini, Farklı farklı Komplo Teorilerini, Türk ve Dünya Tarihi ile ilgili önemli makaleleri, Birbirinden eğlenceli ve komik video, resim, karikatür ve fıkra'ları, Reenkarnasyon, Teknik Takip, HAARP, Zihin Kontrolü, UFO'lar gibi gizem dolu ama merak edilen konuları, PKK, IŞİD (DAEŞ), DHKP-C, TİKKO, MLKP, İBDA-C, HİZBULLAH, FETULLAHÇI TERÖR ÖRGÜTÜ (FETÖ), EL KAİDE, EL NUSRA, BOKO HARAM gibi terör örgütleri ile ilgili güncel bilgileri ve bu konuda grubumuzun yaptığı çalışmaları ve kampanyaları, Yeni Dünya Düzeni (NWO), İLLUMİNATİ, KÜRESEL ÇETELER, KÜRESEL DERİN DEVLET, GLADYO, TAVISTOCK ENSTİTÜSÜ, BİLDERBERG, CFR, SCULL AND BONES (KURU KAFALAR) ÖRGÜTÜ gibi komplo teorisi tarzındaki önemli araştırma yazılarını, Çeşitli konularda ANKET'leri, Milli meselelere ilişkin Kampanyaları ve ülke, kıta ve bölge bazında önemli siyasi, istihbari ve jeo-politik/jeo-stratejik konuları paylaşıyoruz.

ÖZEL BÜRO GRUBU, başta PKK olmak üzere tüm terör örgütleri, Sözde Ermeni Soykırımı, Yolsuzluk ve Usülsüzlükler, Kara Para Araştırmaları, Kıbrıs Sorunu, Kürt Sorunu gibi konularda aktif çalışan ve bu kapsamda resmi güvenlik kurumlarına hizmet eden bir güvenlik platformudur.

Şu anda 12 aktif bloğumuz var. Ve bu blog'lar üzerinden vatandaşlarımızı önemli konularda bilgilendirmeye devam ediyoruz. Bu son derece önemlidir. Medya dünyasının siyasi fikirlere göre kamplara ayrıldığı bu dönemde bu portallarda yayınlanan yazıların objektifliğinden bahsetmek neredeyse olanaksız. Çünkü her portal, gazete, dergi ve yayın organı savunduğu siyasi fikir çerçevesinde yayın yapıyor. Bundan dolayı AYDIN DOĞAN MEDYASI, DİNÇ BİLGİN MEDYASI, YANDAŞ MEDYA yada FETULLAHÇI MEDYA gibi isimler alıyorlar. Biz ise şucu bucu olmadan bilgiyi en ham hali ile ve doğru bir şekilde vatandaşa ulaştırıyoruz. Hatta bu amaçla yabancı güvenlik portallarında ücretli aboneliklerimiz bile bulunuyor.

 

Grubumuzun resmi tanıtım sitesi http://www.ozelburoistihbarat.com ve http://www.ozel-buro-istihbarat.com 'dur. Burada sadece tanıtım için yaptığımız duyurular yayınlanıyor.

 

 

3 adet mail grubumuz var.

 

1)     ÖZEL BÜRO MAIL GRUBU'na ücretsiz abone olmak isterseniz lütfen buraya tıklayın. G-mail uzantılı mail adresinizle üye olmanız tavsiye edilir. (Halen 7,920 abonesi bulunuyor)

2)     TÜRK BASINI GRUBU'na ücretsiz abone olmak isterseniz lütfen buraya tıklayın. G-mail uzantılı mail adresinizle üye olmanız tavsiye edilir. (Halen 1,121 abonesi bulunuyor)

3)     TÜRK STRATEJİ KURUMU'na ücretsiz abone olmak isterseniz lütfen buraya tıklayın. G-mail uzantılı mail adresinizle üye olmanız tavsiye edilir. (Halen 1,013 abonesi bulunuyor)

4)     MK ULTRA & TELEGRAM GRUBU'na ücretsiz abone olmak isterseniz lütfen buraya tıklayın. G-mail uzantılı mail adresinizle üye olmanız tavsiye edilir. (Halen 274 abonesi bulunuyor)

 

linkinde bulunuyor.

 

ÖZEL BÜRO GOOGLEGROUPS üyeleri toplamda 10,328 yurtseverden oluşuyor. Ancak kapsama alanımız günlük 8,000,000 civarında. Çünkü yazılarımız aynı gün içinde hem googlegroups'ta hem de http://www.turkishnews.com portalında yayınlanıyor. TURKISH NEWS PORTALI dünyanın en kapsamlı siyasi haber portalıdır ve Amerika'da bulunan Türk'ler tarafından açılmıştır. Dünyanın her yerinden Türklerin olduğu bu platformda Türkiye'den de oldukça yoğun katılım bulunuyor.

 

 

Bunun yanısıra bir de İHBAR HATTI'mız var. Bu ihbar hattımıza her konuda suç duyurusu geliyor, biz de başvuruları alarak resmi kurumlar nezdinde takibini yapıyoruz.

 

Ayrıca 4 adet TWITTER adresimiz bulunuyor. Yazışmalarımız hem blog'larda hem de aynı anda twitter ve facebook adreslerinde yayınlanarak takipçilerimize ulaştırılıyor.

 

 

LİNK : https://twitter.com/TC_OZEL-BURO

LİNK : https://twitter.com/TC_istihbarat

LİNK : https://twitter.com/SpecialBureau

LİNK : https://twitter.com/AntiniKuntin

 

2 adet facebook hesabımız, 1 adet facebook sayfamız, 2 adet facebook grubumuz bulunuyor. Yazışmalarımız aynı anda bu hesaplarda da yayınlanıyor.

 

 

RESMİ FACEBOOK HESABIMIZ : https://www.facebook.com/ozel.buro.istihbarat

RESMİ FACEBOOK HESABIMIZ : https://www.facebook.com/ozel.buro.istihbarat.grubu

RESMİ FACEBOOK SAYFAMIZ   : https://www.facebook.com/specialbureautr

RESMİ FACEBOOK GRUBUMUZ: https://www.facebook.com/groups/ozelburo

RESMİ FACEBOOK GRUBUMUZ: https://www.facebook.com/groups/mkultra.telegram

 

Ayrıca takipçilerimizin ve ihbarcılarımızın bize 7/24 ulaşabileceği bir iletişim hattımız da bulunuyor. Tüm üyelerimiz SKYPE : Private.Post üzerinden bize ulaşabilirler.

 

Yine ayrıca www.linkedin.com portalına abone olanlar bizi bu platformdan da takip edebilir ve değerli yorumları ile paylaşımlara zenginlik katabilirler.

 

 

LİNKEDİN GRUBUMUZ için buraya tıklayın.

 

 

YOUTUBE kanalımız ise şu ana kadar 2,594,374 kere görüntülendi ve 2,454 aktif takipçimiz bulunuyor.

 

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU YOUTUBE KANALI için lütfen buraya tıklayın.

 

 

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU TUMBLR BLOGU için lütfen buraya tıklayın.

 

 

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU GOOGLE PLUS SAYFASI için lütfen buraya tıklayın.

 

Bunun yanı sıra 4 ay arayla yurt dışına yaptığımız bilgilendirme çalışmaları yurt dışında kiraladığımız server üzerinden devam ediyor. En son 2016 Ağustos ayının ilk haftası 65,000 adrese ulaşmıştık.

 

Yurtdışındaki önemli Araştırmacılara, Gazetecilere, Akademisyenlere, Siyasetçilere, İstihbarat ve Güvenlik kurumlarına başta SÖZDE ERMENİ SOYKIRIMI, PKK gibi önemli konularda 6 yabancı dilde yaptığımız bilgilendirme projesi ülkemiz için son derece önemlidir. Bunun bilincinde olarak titizlikle devam ediyoruz.

 

DESTEĞİNİZİ BEKLİYOR, SAYGILARIMIZI SUNUYORUZ !!

 

İyi günler dilerim,

 

Erkut Ersoy

İstihbarat Uzmanı & Grup Sözcüsü

ÖZEL BÜRO GRUBU

[category duyuru]

[tags DUYURU, ÖZEL BÜRO, İSTİHBARAT GRUBU, DESTEK]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Teşkilatı Mahsusa

ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU paylaşımlarının yapıldığı resmi blogdur. strateji, güvenlik, araştırma, istihbarat, komplo teorileri, mizah, teknoloji, mk ultra, nwo